Változatos zene az esküvőn minden korosztálynak

Egy jó hangulatú buliról sokáig fog beszélni a rokonság. A legjobb helyen jártok ha nem feltétlenül ragaszkodtok a hagyományokhoz, hanem inkább egy trendibb, elegánsabb bulit szeretnétek az esküvőtökre. Az általunk nyújtott Esküvői Dj szolgáltatás minden igényt kielégítő megoldás lehet életetek legszebb napján. Változatos zenék minden korosztálynak, idős és fiatal vendég egyaránt megtalálja a kedvenceit. Házibuli hangulat a régmúlt nagy zenéitől egészen napjaink legnagyobb slágereiig. A Retroparty.hu csapata zeneileg felkészült, tapasztalt minimum 10 éves gyakorlattal rendelkező lemezlovasokból áll. Ha egy tapasztalt, felkészült és szakmailag elhivatott szolgáltatót keresel, aki megfelelő alázattal végzi a munkáját, vedd fel velünk a kapcsolatot!

esküvő

Az esküvő egyik legfontosabb eleme a zene.

Esküvői Dj – Nem csak fiataloknak!

Mi szeretnénk Dj-t, de mit szólnak a szülők és a rokonok? Egy esküvő családi esemény, ezért fontos hogy mindenkire tekintettel legyünk. Valljuk be őszintén hogy a szülők furcsán vehetik az ötletet hogy az ifjú pár nem szívesen hívna zenekart a buliba. Talán azért is van, mert a média a dj szakmát a monoton gépzenével azonosítja, és az emberek többsége nem is gondol arra hogy egy Dj Retro bulit is tud tartani. Zeneileg mindenképpen gondolunk az idősebbekre is, és garantáltan fognak szólni olyan slágerek amiket ők is szívesen hallgatnak és énekelnek. Zenéink között megtalálhatóak a legnagyobb slágerek egészen “a táncdalfesztivál” korszakig. Más korosztály, más szokások. Természetesen minden korosztály számára van megfelelő zenénk, több mint 20 ezer dalból álló gyűjteménnyel érkezünk az esküvőre, így minden korosztály zenei igényeit ki tudjuk szolgálni. Az ifjú pár pedig előre kérheti a kedvenceit és olyan zenéket amikkel kedveskedni szeretnének a vendégeiknek.

esküvő

A tévedések elkerülése miatt már az elején kijelenthetjük hogy mi nem a zenekarok ellen vagyunk. Mindkettő formációnak megvan a helye a piacon. Viszont az általunk kínált dj szolgáltatás több szempontból is kedvezőbb választás lehet.

Eredeti minőség mindenek előtt (A zenék a lehető legjobb minőségben, eredeti verziókban szólnak. Nincs hamis hang és rosszul énekelt szöveg)
Minden zene beszerezhető (Nincs repertoár, mert a létező összes zeneszámot be tudjuk szerezni a buli előtt)
Előre kérhettek zenéket, és teljesítjük a vendégek kéréseit is.
Halk aláfestő zene, a vacsora alatt sincs kínos csend.
– A külföldi vendégek is jól érzik magukat (A külföldi zenék is rendelkezésre állnak eredeti minőségben)
Folyamatos buli (A zenekar pihen, mi bírjuk a tempót pihenés nélkül is – Kedvezőbb ár

esküvő

Odafigyelünk a részletekre és a megjelenésre. Bizony egy lakodalomban sok fotó és videó készül amin a szolgáltatók is rajta lesznek. Ezért nem mindegy hogyan jelenünk meg és milyen technikát használunk egy fellépésen. Mi a Retroparty.hu csapatán belül egyen ingben és nyakkendőben várjuk a násznépet, ezzel is megtisztelve és megköszönve az ifjú pár bizalmát. A technikát igyekszünk a lehető legszebben elhelyezni. A vezetékeket eltüntetni, az általunk használt asztalt leteríteni, a hangfalakat és a fényeket a lehető legpraktikusabban telepíteni a teremben.

Esküvői dj – Nagy a választék! De mi a különbség az esküvői dj szolgáltatók között?

Az esküvőkön kis hazánkban pár éve többnyire csak zenekarok vagy zenészek szolgáltatták a talpalávalót. De mint minden ez is változik, és napjainkban az a korosztály házasodik akik már a diszkó és sláger zenéken nőttek fel. Idő kérdése volt csupán, hogy ez a zenei vonal megjelenjen egy esküvői bulin is. Pár év alatt gomba módra bukkantak fel esküvői dj-k a hazai piacon. Ennek az az oka hogy Magyarországon szinte mindenki dj akar lenni, de ami nagyobb baj hogy sokan nulla tapasztalattal és felkészültséggel már ezt is terjesztik magukról. Esküvőn zenét szolgáltatni hatalmas felelősség, és nem minden dj (mondhatjuk azt is hogy csak egy töredék részük) képes kellő rutinnal és alázattal végigvinni egy esküvőt. Sajnos Magyarországon a lemezlovas tevékenység nincs engedélyhez kötve. Bizonyos Dj-k (köztük mi is) azonban hivatásunknak és szakmánknak érezzük a zeneszolgáltatást, ezért saját költségen és saját erőből OKJ szakvizsgát tettünk. Fontos a jó technikai háttér és felkészültség is. Minőségi hang- és fénytechnikával dolgozunk és minden esküvőn van nálunk mindenből tartalék felszerelés.