Milyen zenék fognak szólni a buliban?​

Az Esküvői Dj alapvetően abban különbözik egy zenekartól, hogy eredetiben játssza a zenéket és minden zenei stílus kérhető. Egy Dj-nél nincs „repertoár”, előzetes egyeztetés után szinte bármit be tudunk szerezni. De mégis megpróbáljuk bemutatni nektek az általunk legtöbbet játszott stílusokat, amik szinte minden esküvőn színesítik a zenei palettát. A Retroparty.hu egyedülálló módon egy online webes felületen kommunikál a párokkal. Ezen a felületen az esküvői zenével kapcsolatban meg lehet adni kéréseket, listákat és bármit ami fontos a megrendelőinknek.

Oldies

oldies

Ez a stílus nálunk minden zenét lefed a 60-70-es évekből. Az Oldies zenékkel szoktuk indítani a bulit, hogy az idősebbek is rögtön megtalálják az ismerős dallamokat és már a buli elején fergeteges legyen a hangulat. Igyekezünk nem az agyonjátszott, csapból folyó slágereket előnyben részesíteni. Törekszünk az egyediségre és a minőségi zenék kiválasztására.

Magyar Oldies

esküvő-Korda György

Szintén az idősebb vendégek, nagymamák kedvéért szívesen visszatekintünk az időben egészen a legendás Táncdalfesztiválokig. Sok előadó a mai napig aktívan énekel és a fiatalok is szívesen buliznak a nem éppen friss, de annál szerethetőbb slágerekre.

Esküvői DJ ajánlatkérés

Ez az az időszak amit többnyire RETRO-nak nevez a mai köznyelv. Számunkra ide tartoznak azok a csapatok akik megalapozták a táncos összejövetelek hangulatát, akiknek zenéjére az örömszülők többsége is rengeteget bulizott hétvégenként fiatalon. Ezeket a slágereket többnyire ismerik a mai fiatalok is, és tapasztalataink szerint szívesen buliznak rájuk.

'70 & '80 DISCO

esküvő retro

A Rock & Roll zene és tánc gyökerei a XIX. század elejére nyúlnak vissza. A ritmusos, divatos zenére az emberek mindig és mindenhol szerettek táncolni.A Rock & Roll hamar népszerűvé vált a fiatalok körében, akik szakítani akartak szüleik szokásaival, zenéjével és táncával. Az ún. Rock & Roll forradalom nemcsak zenében, táncban, öltözködésben nyilvánult meg, hanem a fiatalok egész új életformájában is. Ez a laza,bulizós,önfeledt életérzés visszaköszön az esküvőkön is.

Rock & Roll

rock and roll

Esküvői DJ ajánlatkérés

Funky Classic​

funky

A funk egy amerikai eredetű zenei stílus, amely az 1960-as évek végén alakult ki, amikor afroamerikai zenészek a soul, a soul jazz és a rhythm and blues elemeit vegyítették egy ritmikus, táncolható új zenei formába. A stílus összeforr James Brown nevével, aki megalapozta és elindította ezt a zenei vonalat. Előszeretettel játsszuk esküvőn ha a társaság igényli, és nyitott az ínyencebb zenei irányzatokra.

‘90 Dance & Disco​

disco

A 90′-es évek azért fontos, mert a most házasodó párok nagy részének meghatározó volt az életében. Hiszen ezeken a zenéken nőttek fel, és buliztak az első iskolabulikon. Éppen ezért szerves része az esküvők zenei programjának. Főleg éjfél után szoktuk játszani az újabb slágerekkel keverve.

Esküvői DJ ajánlatkérés

Forró hangulat, mindenkiben a nyári bulikat idézik fel a latin dallamok. Pörgős, temperamentumos latin zenék nem hiányozhatnak egy jó buliból, egy esküvőről sem.

Latin Dallamok

latin

A buli második részében általában már többnyire a fiatalabb korosztály bulizik a párral. Ilyenkor már szívesen hallgatnak aktuális slágereket és toplistás zenéket. Természetesen szívesen eleget teszünk a kéréseknek.

Aktuális slágerek és az
ezredforduló zenéi

party

Esküvői DJ ajánlatkérés

Rock zenék

rock

Mulatós

esküvő

Ez az a stílus ami a leginkább megosztja a megrendelőinket. Egy esküvőn gyakran előfordul hogy a vendégek kérnek tőlünk klasszikus „lakodalmas” zenéket pl. a menyasszonytánchoz. Ha szükséges, és a hangulat megkívánja ilyen zenéket is szoktunk játszani. De semmiképpen nem a feldolgozott diszkósított változatokat részesítjük előnyben.