Mikor jó választás az esküvői dj?

Manapság divatos és felkapott “szakma” az Esküvői Dj, ebből kifolyólag egyre több ifjú pár választja ezt a megoldást az esküvőjére. Ebben a kis cikkben arra szeretnénk felhívni a figyelmeteket hogy mikor jó választás a lemezlovas az esküvőn és mikor kell inkább élőzenét választani. Sok szolgáltató van a piacon aki mindent elvállal és ezzel gyakran félrevezeti a megrendelőket, az esküvő pedig emiatt nem biztos hogy úgy fog elsülni ahogy azt megálmodtátok.

Hogy mire gondolunk pontosan?

eskuvői dj
• Ne azért válaszd az esküvői dj-t mert olcsóbb és kicsit több marad a kasszában mint egy zenekarnál.
• Ha több az idősebb és a vidéki vendég akkor rájuk mindenképpen gondolni kell, ha több az igény a mulatós zenére mint a slágerekre akkor szintén nem jó megoldás kizárólag az esküvői dj. Ez egy szolgáltatónak nem jó, hiszen a dj-nek nem profilja hogy az est túlnyomó részében mulatós zene szóljon. Ilyenkor válasszatok inkább zenekart, zenészt vagy a dj+élőzene formációt.
• Ne válassz olyan szolgáltatót aki nem azt kínálja amire nektek valóban szükségetek van (felesleges, drága plusz szolgáltatások, plusz technikai eszközök). A legfontosabb hogy a zeneszolgáltatótok érezze hogy mit kell játszani a vendégeknek és a rendezvényetekre minőségi, megbízható technikával érkezzen.
• Figyeljük meg a vendégek összetételét, ez is fontos szempont a zeneszolgáltató kiválasztásánál. Ha esetleg több a külföldi, akkor célszerűbb ha dj szolgáltatja a zenét az esküvőn. Attól rosszabb nincs ha egy zenész rossz angol kiejtéssel próbálja a világslágereket elénekelni.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük