Ne magatoknak válassz szolgáltatót hanem a násznépnek

Egy új sorozatot indítunk el nektek amiben próbáljuk a tapasztalatainkat átadni nektek. Ahhoz hogy minden jól sikerüljön egy esküvőn, már az alapoknál is figyelnetek kell. Az első ilyen a megfelelő zene kiválasztása. Nagyon sok párnál látjuk hogy már itt az elején hibát követ el. A felfokozott hangulatban, vagy “jó tanács”, illetve megszokás hatására olyan szolgáltatót választ ami nem az adott násznép igényeinek megfelelő szolgáltatást nyújt majd az esküvőn.

Az első fontos dolog hogy belássuk azt hogy az esküvő bár a párról szól, a násznép nélkül nem lesz buli. Az emberek zenei ízlését, bulizási szokásait nem lehet megváltoztatni. Nem lehet a táncot és a hangulatot erőltetni. Tehát ha nem egyezik a pár stílusával, jó eséllyel ezek a vendégek nem fogják magukat jól érezni az esküvőn. Ezért arra kell törekedni hogy olyan zeneszolgáltatót válasszatok aki a legnagyobb, legszélesebb körben ki tudja szolgálni az adott násznép igényeit.

Egy példa erre az elmúlt időszakból, csoportokból, kommentekből, a való életből:

Menyasszony : “Nincs olyan zenekar aki normális mai zenét játszik?” – Amint írtuk, lehet hogy a párnak ez a normális, de a násznép több mint valószínűleg vegyes lesz, idősebbekkel, szülőkkel, nagyszülőkkel. Illetve olyan vendégekkel akik szeretik a régi zenéket is. 99%-ban minden násznép ilyen.

Tudjuk hogy ezzel a pár sorral lesz aki nem ért egyet és más lesz a véleménye. Nekünk zeneszolgáltatóknak az a hivatásunk hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki egy bizonyos buliból, hiszen ezért jön össze a rokonság, erről szól egy családi esemény. Ti esküvőre készülő párként annyit tehettek a jó buli érdekében hogy maximálisan figyelembe veszitek a násznépet, a meghívott vendégeiteket. Hiszen egy jó buliról nagyon sokáig fog beszélni a rokonság, és egy jó esküvőt szívesen emlegetnek majd évek múlva is.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük