Az ideális zeneszolgáltató kiválasztása

Elérkeztünk a hozzánk legközelebb álló témához sorozatunk ötödik részében. Az esküvő egyik legfontosabb eleme a zene, hiszen lehet csodaszép a ruha, vagy nagyon finom minden étel ha nincs hangulat az esküvőn. Tapasztalat hogy minden hibát feledtetni tud egy jó buli és a vendégek elégedettebben térnek haza az esküvő végén.
Rohamosan fejlődő világunkban az esküvői zene terén is gyökeres változások történtek az elmúlt években. Kb 10 éve még teljesen megszokott és természetes volt hogy az esküvőn egy zenekar játszik élőben. Viszont az elmúlt évtizedben ez megváltozott az Esküvői Dj-k megjelenésével. Úgy érzem most ez egy átmeneti időszak, sokan erősen kétségek között vannak ebben a témában. Remélem hogy ezzel a cikkel egy kicsit tudunk majd segíteni a döntésben.

eskuvői helyszínA zenekarokról: A félreértés elkerülése miatt már az elején leírom hogy mi nem vagyunk a zenekarok ellen, úgy gondolom hogy az élőzenének és az Esküvői Dj-nek is megvan a létjogosultsága. A zenekarok között óriási különbségek vannak. Létezik 1-2 tagú, a környéken felkapott kis együttes és létezik profi technikával bíró, képzett zenészekből álló partyzenekar is. Ha zenekarban gondolkodunk, mindenképpen fontos tudnunk hogy milyen zenei stílust képzelünk el az esküvőnkön. Ha szinte egész végig mulatós zenét szeretnénk magyarul, tökéletes választás egy kisebb zenekar. Ha viszont ettől színesebb és igényesebb elképzeléseink vannak, akkor választhatunk partyzenekart ahol már több a létszám, és rengeteg hangszeren játszanak. Egy partyzenekarnál szerintem alap követelmény hogy tudjon angolul és legyenek nemzetközi zenék is a repertoárjában. Természetesen az ár itt is domináns lehet, hiszen egy több tagú színvonalas zenekar jóval drágábban vállal fellépést.

eskuvői helyszínLemezlovas az esküvőn: Ahogy a cikk elején írtam, hazánkban viszonylag újdonságnak számít az esküvői dj szolgáltatás. Ezért szeretném az elején pár mondatban bemutatni és ismertetni mivel foglalkozunk. Tévhit, és sokszor ijesztő a pároknak maga az a szó hogy dj. Ennek az az oka, hogy rögtön a diszkókban klubzenét játszó lemezlovasok jutnak az ember eszébe. Egy mondattal tudnám ecsetelni a különbséget : Nem minden klub dj esküvői dj viszont aki esküvői dj, bármikor megállja a helyét diszkóban is.
A legfőbb indok az esküvői dj mellett, hogy kedvező áron maximálisan ki tudja szolgálni a násznép zenei igényeit. Mindenféle zenei stílusban otthon van, és a pár elképzeléseihez igazítja az este felépítését. Sok technikai segítséget nyújt a párnak, pl. a beszédeknél, a polgári szertartás hangosításnál, a nyitótánc összevágásánál vagy az esküvői slideshow vetítésnél
.
Aki esküvői dj pályafutásba kezd, jóval nagyobb zenei ismeretekkel rendelkezik, és ehhez mérten a lemezestáskájában minden stílusból vannak zenék. A Rock’n’Roll-tól kezdve az éppen futó, aktuális slágerekig.

eskuvői helyszínAz Esküvői Dj-nek jóval komolyabb szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie, hiszen egy nagyon széles korosztályt kell megmozgatnia. Tulajdonképpen mindenre fel kell
készülni, hiszen egy esküvőn vannak külföldiek, idősek és fiatalok egyaránt.
Mi az esküvőre a legmagasabb szintű technikai felszereléssel érkezünk, és mindenből van nálunk tartalék is. Éppen azért hogy a megrendelő pár nagy napját semmi műszaki gond vagy probléma ne ronthassa el. Fontos még a megjelenés, ami szintén a szolgáltatás minőségét tükrözi.

A kettő együtt ? Az elmúlt években sok olyan párral találkoztunk, akik még erősen gondolkoztak hogy dj vagy zenekar legyen az esküvőn. Dj-t azért szerettek volna, mert hozzájuk az áll közelebb. Zenekart pedig a szülők és a rokonok miatt. Számukra találtuk ki a Dj + Élőzene szolgáltatásunkat elérhető áron. Így mindkét stílus képviseltetve van , ráadásul úgy hogy nincs pihenőidő és szünet.

.

Mindent összevetve, érdemes időt szánni a szolgáltató megismerésére SZEMÉLYESEN, nem csak az interneten látottak alapján. Ha bármi kérdésetek lenne, természetesen mi is segítünk amiben csak tudunk.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Ha hasznos volt az információ,kérjük nyomd meg az alábbi gombot 🙂 Köszönjük !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük