“Kedves Retroparty! Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hogy Sviri egész este nagyon jó ízléssel és a hangulatnak megfelelően, minden korosztályra, programra tekintettel hozta nekünk és a rokonaiknak, barátainknak a jobbnál jobb zenéket. Eszméletlen buli volt!!!!!!! ? ? Azt hiszem, hogy elég sokat elmond az este hangulatáról, hogy még a 80+-os rokonaink egészen hajnali egyig (hozzáteszem az igen korán kezdődő vacsora mellet) és a kemény maggal pedig hajnali háromig roptuk! Napokig emlegettük Svirit a kopott cipősarkakért és a sajgó talpakért! Azt hiszem nincsenek véletlenek, ugyanis az este folyamán – de persze egész nap többször elérzékenyültem – , mégis több nagyon fontos pillanat volt, amit előre megbeszélni sem lehetett volna. Egyet megosztanánk Veletek, s azokkal, akiknek jó szívvel ajánlunk Titeket! Belefeledkezve táncoltunk, amikor a gyertyafénykeringőnk alatt felcsendült ez a csodaszép szám, amire nem mellesleg, férjemmel, több, mint hét évvel ezelőtt a szalagavatómon táncoltunk először: Once upon a december.
Csodálatos volt, sosem fogom elfelejteni! Nagyon köszönjük a Retroparty Dj-nek és zseniális lemezlovasának, Dj Svirinek a csodás estét, a segítőkészségét,, hogy a rokonok elrugaszkodott zenei kívánságait is teljesítette!
Borzasztóan jól sikerült az este, nagyon köszönjük, Nektek! A parkett ördögeiről majd szeretnénk küldeni Nektek pár fotót, de a hivatalos képekre sajnos még két és fél hetet várnunk kell, de amint megérkeznek, természetesen elküldjük, s bátran használjátok referenciaként őket.” KÖSZÖNETTEL: – Szilvi és Beni

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük