Természetesen amikor mindenki táncol – Legyen tánc és világraszóló esküvői buli!

Munkánk során sokszor találkozunk ezzel a kérdéssel. Érthető, hiszen mindenki emlékezetessé és felejthetetlenné akarja varázsolni az esküvőjét, világraszóló esküvői bulit szeretne ahonnan minden vendég elégedetten távozik. Mi a Retroparty-nál erre törekszünk, éppen ezért ezen a téren is hasznos tanácsokkal igyekszünk ellátni a párokat. Ezeket a tanácsokat, ötleteket az eddigi esküvőből, bakikból és szervezési hibákból merítjük. Azért mondjuk el a pároknak hogy ők ne essenek bele ugyanabba a hibába és tényleg mindent megtegyünk közösen egy szuper buli érdekében.

Lássuk hogy mi kell a jó hangulathoz. Elsősorban egy erre alkalmas terem ahol bőven van hely, levegő és nem árt nyáron a klíma sem. A második összetevő egy bulizós násznép. Itt sajnos nagyon különböznek az emberek, tudomásul kell venni hogy mások vagyunk és nem mindenki szeret táncolni. Van aki csak beszélget, hallgatja a zenét és úgy szórakozik. Szerencsére az emberek többségét magával ragadja a hangulat ás könnyen táncra lehet őket csábítani.

A jó bulihoz elengedhetetlen a jó zene, ami már a mi feladatunk és erről szeretnénk írni a folytatásban.

Mitől jó a zene egy esküvőn?

Egy igazán jó esküvői buliban mindig az a jó zene amire a legtöbben táncolnak. Minden párnak elmondjuk hogy a tapasztalataink és az eddigi esküvők alapján úgy gondoljuk hogy a jól működő esküvői zeneszolgáltatás három részből tevődik össze. Az első az ifjú pár kívánságlistája. A Retroparty csapata úttörő abban hogy ezt a velünk szerződött ifjú párok online egy erre kifejlesztett internetes felületen tehessék meg. Több éve már hosszú fejlesztői munka árán létrehoztunk egy ilyen felületet ahol belehallgatási lehetőséggel a megrendelőink megadhatják kedvenceiket és leírhatják azokat amiket esetleg nem szeretnének hallani. A második összetevőt a vendégek buli közbeni kérései alkotják. Ezeket a kéréseket lehetőségeinkhez mérten teljesítjük, azonban mindent nem lehet. Stílusok között számonként ugrálni, illetve valaki kérésére ismeretlen zenéket huzamosabban bejátszani a hangulat lankadását és az emberek leülését eredményezi. A harmadik tényező a zeneszolgáltató tapasztalata. Itt van az hogy melyik szolgáltató mögött mekkora tapasztalat és rutin van. “Ki tudja mi kell az embereknek”. Egy minőségi, tapasztalt szolgáltató nem a legolcsóbb kategóriába fog tartozni, viszont biztosak lehettek benne hogy kihozza a buliból a legtöbbet. Ezt a három összetevőt “összegyúrva” reméljük hogy a ti esküvőtökön is egy világraszóló esküvői buli lesz!

  • Ne tilts meg zeneszámokat! – Legyen egy lista arról amit nem szerettek, ezeket magunktól nem játsszuk és kerüljük. A probléma akkor van ha egy vendégetek kéri és nekünk azt kell mondani hogy tilos lejátszani. Egy dolog hogy a zeneszolgáltatót fogja utálni a kedves vendég, de rátok mint vendéglátókra is haragudni fog ezért. Biztosan rossz szájízzel fog távozni az esküvőről. Mi úgy gondoljuk lehet ezt rugalmasan kezelni, de nagyon megtiltani semmit sem érdemes. Főleg olyan zenéket nem amik slágerek, csak éppen a pár nem szereti őket.
  • Kívánságműsor – A vendégek kéréseit, kívánságait össze lehet gyűjteni előzőleg. Ezzel semmi baj nincsen. Egy jó bulit viszont fel kell építeni, stílusonként, gyakran zenénként. Nagyon nem mindegy mi után mi következik, ezt egy listáról nem lehet kivitelezni. Ehhez is kell a zeneszolgáltató rutinja.
  • Karaoke – Felejtsd el egy esküvőn! Abban a pillanatban ahogy valaki hamisan elkezd a mikrofonba énekelni a vendégeitek fele csomagol és hazamegy. Egyszerűen nem esküvőre való.

A ti kedvenc zenitek nem biztos hogy a vendégeitek kedvenc zenéi is!

Ne akarjatok zene stílusokat ráerőltetni a násznépre. Mindenki különböző, éppen ezért egy esküvőn a zenét nem lehet előre behatárolni. Ott a helyszínen dől el mire lesz a legnagyobb esküvői buli. Legyetek lazák és bulizzatok a vendégeitekkel, ez a nap rólatok szól de fontos hogy a násznép is megtalálja a számításait. Főleg zeneileg.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük