“A szervezés során kulcsfontosságú kérdés volt számunkra a zene. A csodás szertartások és vacsora után hajnalig tartó táncolás volt a tervünk – és ez meg is valósult, köszönet érte Ferinek. Biztosak voltunk benne, hogy egy DJ illene leginkább a Nagy Napunkra, olyan széles zenei skálán lelhetőek fel a kedvenc számaink, hogy ez az opció szinte adta magát. Na de hogyan is kezdesz bele a jó DJ megtalálásába? Esküvői videókat nézegettünk, weboldalakat bújtunk, de gyorsan rájöttünk, hogy ez nem járható út.

A Retroparty csapatát végül ajánlások útján találtuk meg, amire már sokkal inkább mertünk támaszkodni. Feri már a telefonos egyeztetések során is elnyerte a bizalmam, kedvességével, felkészültségével és azzal, hogy érezhető volt az első pillanattól, hogy ő ezt valóban azért csinálja, mert imádja ezt csinálni és fontos neki a Nagy Napunk sikere. A személyes találkozó aztán mindent eldöntött: profi, tapasztalt, humoros és vidám – mi kellhet még. Az a több száz esküvő, amin már fergeteges hangulatot varázsolt, olyan tudással vértezte fel, amely számunkra is nagy segítség volt, hiszen nagyon sok tippet, trükköt osztott meg velünk a szervezés során és egy percre sem feledkezett meg rólunk. Mikor már épp kezdtünk elveszni bokros teendőink között és a Vőlegényemmel azt találgattuk, hogy a 26 kedvenc számunk közül vajon melyik legyen a be/ki/átvonulós zene, jött a felmentősereg és Feri 5 percben össze tudta foglalni mindazt, amit több száz internetes cikkből sem tudsz kibogarászni. Ő intézte a kültéri helyszínen megtartott polgári ceremóniánk hangosítását is, valamint neki köszönhetjük a táncteremben a csodás falfestést is. „Feri, még ezt kéne megoldani valahogy, meg azt kéne kitalálnod és persze külön zenénk van a tortavágáshoz is!” – de akinek nincs lehetetlen, az már el is intézte, mielőtt kérhetted volna. Minden nagyon gördülékenyen ment, minden a helyén volt, minden szám akkor szólalt meg, amikor elképzeltük, hogy meg kell szólalnia és teljes mértékben eltalálta a násznépünk ízlését is, mindenki rengeteg táncolt és nagyon jól szórakozott.

Még egy dolgot emelnék ki a Retropartynál elérhető szolgáltatások közül, ez pedig az online rendszer ahol a kedvenc zenéiteket lehet összeválogatni. Mi sajnos túl későn kezdtünk bele a kitöltésébe, de végül több száz számot így is sikerült összeválogatnunk, ami pont elég volt Ferinek ahhoz, hogy átlássa, mégis milyen vonalon induljon el és ezáltal sikerült lejátszania szinte az összes nagy kedvencünket is. ? Szóval mindenkinek azt tanácsolom, az első pillanattól bőszen látogassa az online repertoárt, nem bánjátok meg és közben szuperül szórakozhattok. ? Egy szó, mint száz, nagyon szépen köszönjük Feri, hogy csodálatossá varázsoltad a Nagy Napunkat és hogy velünk ünnepeltél!” – Kinga és Peti

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük