Hosszú napok, hetek, sőt hónapok teltek el a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet alatt. Ez természetesen csapatunkat és a lekötött esküvői dj szolgáltatásokat is érintette. A kényszerpihenő alatt is dolgoztunk, a munka többnyire abból állt hogy átszervezzük a nyarat és új időpontokat találjunk a pároknak. Mivel egy jól összeszokott csapat vagyunk, az átszervezés gond nélkül sikerült az összes esküvőnél.

Júniusban jött a nagy hír : Újra megtarthatóak a lakodalmak! Ez egy lavinaszerű foglalási hullámot indított el, gyorsan kellett reagálnunk minden megkeresésre. Ezért számunkra viszonylag korán, még ebben a hónapban folytatódhatott a 2020-as esküvői szezon.

Az első esküvőnk nagyon jó hangulatban telt 60 fős násznéppel. Azt lehet mondani hogy szinte minden meghívott eljött és megtisztelte a párt, az esti buli hangulatán pedig nem látszódott az elmúlt hónapok nehéz időszaka. Mi továbbra is azon dolgozunk hogy a bennünket választó ifjú párok nagy napja valóban felejthetetlen legyen. ?Hiszen egy jó buliról nagyon sokáig fog beszélni a rokonság!

Kérj egy ajánlatot az esküvődre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük