Esküvői Dj és Élőzene, lakodalmas zenekar helyett

Esküvői dj élőzenésszel és zenekarral kiegészítve – nincs lehetetlen kérés az esküvőn

Több mint Dj, de mégsem csak élőzene.

Dj szolgáltatásunk kiegészíthető zenésszel vagy több tagú zenekarral is! Klasszikus élőzenés elemekkel még színesebbé tesszük az esküvői zeneszolgáltatást. A Esküvői Dj és élőzene szolgáltatás nagyon előnyös megoldás lehet ha a szülők és a rokonok ragaszkodnak az élőzenéhez, a pár viszont a barátok miatt a Dj-re szavazna. Ha ezt a variációt választjátok, nem kell döntenetek hiszen mind a két stílus jelen lesz az esküvőn. A Élőzene és a Retro Disco arányát mindig a vendégsereg igényeihez igazítjuk és előzetes megbeszélés alapján játszunk kedvenceket és kéréseket is. Az élőzenészek kérhetők éjfélig (menyasszonytáncig) vagy az esküvő végéig is, minden megegyezés kérdése.
Folyamatos buli pihenőidő nélkül. A zenészeknek pihenni kell, de a köztes időszakban a Dj szünet nélkül tudja folytatni a bulit miközben a zenészek pihennek. Nem kell megszakítani a jó hangulatot, a buli nem áll meg.
Vegyes nemzetiségű esküvő ? – Élőzene a magyaroknak, dj mindenkinek.Napjainkban egyre népszerűbbek a vegyes nemzetiségű esküvők. Egy ilyen rendezvényen mindig kulcskérdés hogy milyen zene legyen. A magyar vendégek igényelhetik az élőzenét, a külföldiek viszont a dj-hez vannak hozzászokva. Nyugati országokban és a Amerikában megszokott dolog hogy dj zenéljen esküvőn. Ha ilyen vegyes nemzetiségű esküvőt terveztek, ideális megoldás lehet a dj + élőzene szolgáltatásunk.
Mennyibe kerül ha ezt a formációt választom ?A dj és élőzene együtt természetesen drágább mint a sima Dj szolgáltatás, viszont az együttes megrendelés esetén kedvezőbb áron kapjátok meg mindkét szolgáltatást.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés
Állandó zenészünk:

Bagi Zoltán – Billentyűs, énekes

Bagi ZoltánA Retroparty.hu állandó billentyűse, személye és lágy hangja biztosíték a jó hangulatra. A romantikusabb slágerektől egészen a klasszikus mulatós zenékig minden megtalálható a repertoárjában. Egyedül rendelhető az esküvői dj szolgáltatás mellé. A dj-vel együtt érkezik, nem szükséges külön utiköltség.

Demók:Gyöngéden ölelj át, Szeress úgy is, ha rossz vagyok Egy asszony miatt, Különös éjszaka

Partnereink – egy fő zenész:

Nemesvári Norbert – Zenész, énekes

Nemesvári NorbertElső fellépésem rendezvényzenészként, több mint 25 éve volt. Azóta számos esküvőn, céges rendezvényen, partin, bálon zenéltem országszerte. Az évek alatt széles, és igényes repertoárra tettem szert, melyet mindig ugyanazzal a fiatalos lendülettel, és szeretettel játszom, amely jellemzi fellépéseimet. Törekszem arra, hogy jó dalokat, jó minőségben, stílusosan adjak elő, és mindezek modern felszerelésen, megbízható technikán szólaljanak meg.A legfontosabbnak azt tartom, hogy a zenémmel érzelmeket hitelesen tudjak átadni, közvetíteni, s közben jól szórakoztassak! Egyik saját dalom szövegéből idézve vallom: „…Játssz szívből, nem számít más!…”. Egyedül illetve a Marietta és Norbi Party Duó formációban is rendelhető az esküvői dj szolgáltatás mellé. A dj-vel együtt érkezik, nem szükséges külön útiköltség. Honlap
Demók: Jó nekem, Mulatós Dal , Bye Bye Love, I’m In The Mood For Love

Csabuda Péter – Zenész, énekes

Csabuda Péter

Zenetanárként és a sok éves tapasztalatnak köszönhetően mulattatom a nagyérdemű közönséget már 17 éve.  Jó hangulatot teremtek a házibuli és a mulatós zene megfelelő arányával, fiatalos lendülettel, sokszínű repertoárral és profi hangszerekkel. Igény szerint polgári szertartáson halk zongorás aláfestő zenét játszom, továbbá tangóharmonikával utcai menet kíséretet is vállalok.

Honlap
Demók:  Egy darabot a szívemből, Mulatós Mix, Játszom

Csipkay Péter – Zenész, énekes

Csipkay Péter zenész

Csipkay Péter vagyok.Zenemüvészeti iskolát végeztem, billentyüs hangszeren játszom és énekelek. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a zenei szórakoztatás területén. 1996-tól dolgoztam együtt Csocsesszel, így lehetőségem nyílt a Dáridó című tv műsorban való fellépésre is. Lehetőséget kaptam továbbá  a Szuperbuli műsorban Lagzi Lajcsival való együttműködésre és számtalan más rendezvényeken való közös fellépésre is. Csocsesztől és Lajcsitól  sokat tanultam, így a mulattatás, szórakoztatás könnyedén vált a mindennapjaimmá.

Honlap
Demók:

Demók, zeneszámok az énekes saját oldalán találhatók ide kattintva.

Partnereink – több fős zenekarok:

Marietta és Norbi Party duó

Marietta és Norbi Party DuóNemesvári Norbert Galambos Marietta énekesnővel kiegészülve Marietta & Norbi Party Music néven duóban is vállal zeneszolgáltatást.

Ennek köszönhetően még színesebb, változatosabb műsort tudnak biztosítani.

Demók:
A Legnagyobb Hős, Micsoda Nő Ez A Férfi , Stumblin’ In, You’re The One I Want

Snapsz tánczenekar

Snapsz Tánczenekar Fő tevékenységi körünk a lakodalmak, és bálok társaságának megtáncoltatása, de szívesen megyünk bárhová ahol tánczenére van igény. Ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket, szívesen állunk rendelkezésedre” – 2 fős vegyes sláger zenét játszó tánczenekar. A zenekar esküvői dj mellé rendelhető éjfélig és egész estés időtartamra is. Éjfélig természetesen mérsékeltebb áron érhető el a szolgáltatás. Saját technikával és külön autóval érkeznek a helyszínre.

Demók: Féltelek, Megöl a vágy, Bonita, Csókkirály

Visszhang zenekar

Visszhang zenekar

Az együttes szaxofon, dob és billentyű felállásban játszik, ami igény szerint ritmus és basszus gitárossal egészíthető ki. A zenekar hangulatkeltése a házibuli valamint a népies-mulatós zenék megfelelő arányából tevődik össze, fellépéseik során sok zenei élményt adnak a közönségnek. Saját technikával és külön autóval érkeznek a helyszínre. A zenekar utcai menetkíséretet is vállal.

Demók:

http://visszhangzenekar.hu/galeria/

 

Jerzsele Family zenekar Sokoldalú tánczenét szolgáltató csapat vagyunk. A zenekar alapköve egy család és a mulattatásért vagyunk ebben a szakmában immáron kb.40 éve. Jazz standard-ektől kezdve a pop muzsikáig mindent megtalálsz a repertoiare-unkban. Különlegességünk hogy 2 hölgy van a zenekarban s az egyik szaxofonozik van trombita és még egy tenor szaxofon is.
Mindannyian énekelünk és rutinos zenészek vagyunk akik alázattal várják a felkéréseket! A zenekar utcai kíséretet is vállal.

Demók: Sway, Pocsolyába Léptem, Diana, A füredi Anna Bálon

Monkey Business Band

Monkey Business BandA Monkey Business Band egy fiatalos partyzenekar. Előszeretettel játsszák a mai slágereket és a régebbi funk, soul, jazz nótákat.Julianna Pál – Vocals
Levente Tordai – Keys
Attila Sólyom – Drums
Ákos Kaiser – Bass
Tibor Riskó – Guitar

HelloKids zenekar

HelloKids zenekarA Hellokids egy öttagú, képzett zenészekből álló házibulizenekar.  A sokszínű slágerrepertoár kialakításánál csakis a közönség igényeit vettük figyelembe,  így  nagyon sokféle környezetben, rendezvénytípuson kipróbált műsorról van szó, mely ugyanúgy bevált már falunapok, borfesztiválok nagyszínpadain, ahogyan  egy csapatépítő céges partyn, vagy  esküvőn is- mondhatni korosztálytól, és  társadalmi hovatartozástól függetlenül.

Konkrét árakról, foglaltságról érdeklődj itt :

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés
vagy a +36 20 372 92 34-es telefonszámon