Slideshow, vetítés az esküvőn

eskuvői dj Manapság az esküvők túlnyomó részében az ifjú párok készülnek valamilyen projektoros vetítéssel. Ez lehet egy gyermekkori képekből összeállított film, prezentáció vagy éppen az aznapi fotókból készült montázs. Ebben a cikkben az ezzel kapcsolatos észrevételeinket osztjuk meg veletek.
Ha vetítést terveztek, többnyire 3 eszköz szükséges hozzá. Egy erős projektor, vászon és valami amin lejátsszátok az előre elkészített filmet. Ha van a videónak hangja, azt ki kell a helyszínen hangosítani. A laptop hangereje nem elég, a násznép ebből semmit nem fog hallani. Ezt egy rutinos zeneszolgáltató meg tudja nektek oldani a kihangosítást. Többnyire van nálunk 20-30 méter ehhez szükséges átjátszó kábel. Hasznos ha a technikai részleteket előre megbeszélitek a szolgáltatókkal hogy ne érjen senkit meglepetés az esküvő napján.

Pár dolog amire érdemes figyelni esküvői vetítésnél:
– Mindig azzal a lejátszóval, laptoppal játsszátok le az esküvőn a filmet amivel otthon már lepróbáltátok.
– Érdemes a laptopot is kipróbálni a projektorral.
– Legyen nálatok minden összekötő kábel. Láttunk már olyat hogy fél órát várt erre a násznép, roppant kellemetlen.
– Kapcsoljátok ki a képernyővédő animációt és az automatikusan kikapcsolódó monitort a laptopon. Nem szerencsés ha menet közben bekapcsol, vagy eltűnik a kép.
– Mindig hozzátok el a laptop töltőjét is, mert elég ciki ha vetítés közben közben merül le a laptop.
– Bízzatok meg ezzel valakit hogy ti élvezni tudjátok a vetítést
– Figyeljetek oda hogy a helyszín tudjon biztosítani projektor asztalt vagy valamilyen kis asztalt a vetítéshez. Az esküvői fotókon nem mutat jól az improvizált sörös rekeszes megoldás.
– A videó alatt lévő zenék hangereje legyen közel azonos. Kellemetlen ha ki van hangosítva és bizonyos zene halk a következő pedig túl hangos. Zavaró lehet az idősebb vendégeknek.

Ha bármi kérdésetek lenne, keressetek bennünket bizalommal. Kérjetek egy ajánlatot.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük