A Retroparty által kínált zeneszolgáltatás iránt sok pár érdeklődik, ezért összefoglaltuk nektek a szerződés menetét az ajánlatkéréstől a végleges lekötésig.

Esküvői zeneszolgáltatás – A szerződés menete

Első alkalommal ajánlás, internetes kereső, Facebook vagy egyéb módon a párok felkeresik a Retroparty.hu weboldalát. Itt többféle ajánlatkérés lehetséges. Egy gyors ajánlatkérő űrlap a főoldalon vagy egy részletesebb, több információra kiterjedő lehetőség az Árak menüpontban.

Ha a pár ajánlatot kér tőlünk, mi 24 órán belül két emailt fogunk küldeni a konkrét árakkal. Illetve ha kértetek telefonos visszahívást, akkor felhívunk benneteket.

Személyes találkozás az esküvői zeneszolgáltatóval, dj-vel

Az árajánlat tanulmányozása után a személyes találkozó következik. Fontos: Minden bennünket választó pár azzal a Dj-vel találkozik aki majd az esküvőjén zenélni fog. Gyakori kérdés hogy a csapatból mi alapján választjuk ki hogy melyik kolléga melyik esküvőre menjen. Ez több dologtól függ, pl. attól hogy hol van az esküvő, illetve attól is hogy csak dj-re vagy dj + élőzenére van-e szükségetek. Mindig igyekezünk a legoptimálisabb választásra, ha több kollégánk szabad az adott napra akkor a választás lehetőségét is biztosítjuk a párnak.

A személyes találkozókat többnyire egy fővárosi helyszínen szoktuk tartani, vagy ha külföldön él a pár akkor mindezt helyettesítheti egy Skype vagy Viber beszélgetés. A találkozó, megbeszélés hossza kb fél óra, itt a gyakorlati részeket, zenéket, kéréseket, paramétereket tárgyaljuk meg.

• A találkozó után döntés születik a pár részéről. Természetesen nem azonnal, mivel várhatóan több ajánlatot is meg fogtok hallgatni, viszont a végtelenségig mi sem tudjuk tartani az időpontot, ezért a találkozó után 2 hétig áll az ajánlatunk a megbeszélt paraméterekkel.

A szerződéskötés mindig online történik, egy egy lapos dokumentum visszaküldésével. Ebben a szerződésben rögzítjük a vállalási feltételeket az esküvőtökkel kapcsolatban. A szerződés mindkét felet védi.

A szerződéskötés után egy összefoglaló levelet fogtok kapni, ami minden további információt tartalmaz a jövőre nézve. Ebben a levélben elküldjük a technikai információkat, a hozzáférést az online zenekiválasztó alkalmazásunkhoz, illetve a foglalóhoz szükséges adatokat.

Köszönjük a bizalmat és hogy a Retropartyt választjátok életek legszebb napjára!

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük