A számunkra megfelelő esküvői szolgáltatók kiválasztása

eskuvői dj A negyedik részben elérkeztünk egy kényes témához. Mivel mi is szolgáltatók vagyunk, nehéz objektívan kezelni ezt a kérdést. Próbáljuk tapasztalatainkat ötvözni a párok által mesélt élményekkel, ezzel is segítve a döntést.
Amit az elején le kell szögezni : Rengeteg szolgáltató van, annál is több szolgáltatással. Nehéz helyzetben vannak a párok mikor meg kell szervezni az esküvőt. Minden párnak azt szoktuk tanácsolni hogy szánják rá az időt és kérjenek minden szolgáltatásra több ajánlatot, ne döntsenek elhamarkodottan, találkozzanak a szolgáltatókkal. A végső döntésnél pedig az alapján döntsetek akikre tiszta szívvel rá meritek bízni az esküvőtöket.

eskuvői djA mai világban mindenkit egyre inkább a pénz motivál, ezért az első fontos szempont a döntéseknél az ár. Itt már hatalmas különbségek tapasztalhatók a szolgáltatók között. A nagyon olcsó megoldások mindenképpen gyanúsak lehetnek, hiszen ott motoszkál a fejünkben , hogy vajon miért olcsóbb ? Többnyire kezdő szolgáltatók mennek le az árakkal, mert ez az egyetlen lehetőségük betörni a piacra. Itt már egyértelmű hogy nem egy tapasztalt szakembert fogunk kapni a pénzünkért ha a legolcsóbb kategóriából választunk. (Ez többnyire egy gyengébb technikával rendelkező, kevés esküvőt látott “szakember” ).
Ha túl drága egy szolgáltató, számomra az is felvet pár kérdést. Tapasztalataink szerint egy erős középáron dolgozó esküvői szolgáltató, közel azonos és maximálisan elégséges szolgáltatást tud nyújtani, mint aki ugyanezért adott esetben elkéri a dupláját. Természetesen lehet fokozni mindent, itt szintén a párokon múlik mi fér bele a költségkeretbe.

eskuvői dj Szánjunk időt a szolgáltatók megismerésére. Csak egyszer van esküvőnk az életben, fontos hogy olyan emberekre bízzuk akikben mi is meg tudunk bízni. Sok párnak ajánlanak ilyen-olyan szolgáltatókat ismerősök és rokonok. Ez nem baj, de mindenképpen szánjunk időt arra hogy személyesen elbeszélgessünk és ismerjük meg a másikat.
Rohanó világunkban egyre jellemzőbb hogy nincs idő semmire, sokszor a találkozókra sem. Itt adódik hogy a párok a neten keresgélnek, és sokszor döntenek is a honlap vagy a bemutatkozó szöveg alapján. A honlap nagyon fontos és tükrözheti az adott szolgáltatás minőségét, de a személyes kontaktust nem pótolja.

eskuvői djHa már a szolgáltatás minőségéhez értünk, leírom hogy mi a Retroparty.hu esetében a jó hangulatú bulin kívül mit tartunk fontosnak :
– A honlapunk nem csak arról szól hogy a referenciáinkat , illetve bennünket bemutasson. Egy minden esküvői témára kiterjedő tájékoztató portált szeretnénk a pároknak elérhetővé tenni.
– A kevesebb sokszor több. Ezen az elven semmi olyat nem erőltetünk, amit a párok nem szeretnének. Elmondjuk a tapasztalatokat, és ezek alapján mindent megteszünk hogy az esküvő a legjobban sikerüljön.
– Igényesség szakmailag és megjelenés tekintetében – Minden tagunk vizsgázott, tapasztalt lemezlovas túl a 30. életévükön. Figyelünk a megjelenésünkre (pl. egyen ruházat), illetve az összképre (nincsenek össze-vissza vezetékek, technikai berendezések).
– Jó kapcsolat kialakítása – A párokkal való kommunikáció nálunk nem ér véget az esküvővel. Nyereményjátékokkal és ajándékokkal háláljuk meg a belénk fektetett bizalmat.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Ha hasznos volt az információ,kérjük nyomd meg az alábbi gombot 🙂 Köszönjük !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük