Esküvői szolgáltató csapat összhangban. Minden pár azt szeretné hogy az övé legyen a legszebb esküvő

Ennek érdekében időt, energiát és pénzt nem kímélve hosszasan tervezgetik a nagy nap minden pillanatát és a résztvevő esküvői szolgáltató csapatot is. Minden szolgáltatóval egy személyes találkozó, az elképzelések átbeszélése majd a végső döntés. A zeneszolgáltatás lekötésénél is érdemes kicsit jobban megismerni a szolgáltatót mielőtt szerződést köttök vele. Ebben a kis cikkben azt szeretnénk leírni hogy miért fontos tényező az is hogy a szolgáltatók 100%-ban együtt tudjanak dolgozni. Egyre több pár figyel oda erre és kéri ki a többi szolgáltató véleményét egy bizonyos másik szakemberről, csapatról. A rutinos és foglalkoztatott esküvői szolgáltatók többnyire ismerik a szakmát, és el is mondják hogy ki az akivel szívesen dolgoznak együtt.

Az esküvői dj és az esküvői szolgáltató csapat többi tagja

Néhány negatív élmény és tapasztalat:

• A fotós és a videós nem tud összedolgozni. Keresztezik egymás útját, nem figyelnek egymásra. Ennek az a következménye hogy a videós benne lesz a fotós képeiben, az esküvői videón pedig beköszön a fotós kolléga.
• Az étterem szolgáltatókhoz való hozzáállása. Ez a téma megér egy külön cikket majd a későbbiekben. A lényeg az hogy ha egy vendéglátóhely nem nézi emberszámba a szolgáltatói csapatot (nem biztosít számukra szükséges asztalt, stb. vagy nem figyel oda hogy mikor vacsoráznak), az szintén kihathat az esküvőre. Hiszen a szolgáltatók is emberek (az étterem vendégei) és nem tudnak igazán jól dolgozni ha a vendéglátóhely nem figyel oda rájuk.

• A vőfély / cm viszonya a szolgáltatókkal. A vőfély és a ceremóniamester egy esküvő koordinátora. Viszont ez nem azt jelent hogy nem kell egyeztetnie a többi szolgáltatóval és menni kell a saját feje után. Sajnos láttunk már olyan vőfély “munkát” ahol az illető senkinek semmit nem mondott csak történtek a dolgok ahogy ő eltervezte. Ennek a hátránya pl. hogy ha nem szól a fotósnak az esküvői eseményekről, akkor arról nincs képetek. Ha nem szól a zenésznek / Esküvői Dj-nek időben akkor az a zene nem tud elindulni stb.

Tapasztalat hogy az egymást ismerő szolgáltatók közös munkája mindig jól működik, és minden párnak érdemes megkérdezni a szolgáltatóit hogy ismerik-e a másikat. Természetesen többnyire mindenki nyitott az új szolgáltatók felé is, hiszen mindenki érdeke hogy a nagy nap tökéletesen sikerüljön ahogy az ifjú pár megálmodta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük