Tippek és ötletek a nyitótánc kiválasztásához

Ebben a cikkben az esküvői bulit indító nyitótánchoz adunk pár hasznos ötletet. A tánc azért fontos, mert “hivatalosan” így nyitjuk meg a bulit, ezért kell jól választanunk. El kell érni vele a célunkat : a jó hangulat megalapozását ! A zene kiválasztása szerintem minden esetben a násznéptől függ.

1. Keringő

A klasszikus Shrek betétdal kb minden harmadik esküvőn nyitótánc. Kissé elcsépeltnek tartom, de biztosan okkal lett az egyik legnépszerűbb választás.

2. Magyar lassú zene

Ha nincs sok külföldi vendégünk, én mindenképpen azt javasolnám hogy magyar zenét válasszunk nyitótáncnak. Sokkal szebbé és meghitté teszi a pillanatot.

3. Lassú zene 

4. Klasszikus nyitótánc

Főleg vidéken, az idősebb rokonok és vendégek miatt választják a párok. Dj és Élőzene szolgáltatásunkon belül ez a kérés is lehetséges.

5. Vicces nyitótánc

Természetesen az őrület Amerikából indult el és hazánkban is nagyon népszerű. Egyre több pár készül ilyen produkcióval. Itt fontos megemlíteni a tapasztalataimat, miszerint csak akkor vállaljatok be ilyesmit ha a násznép nyitott rá. Az utóbbi időben láttam olyan táncokat amiket a vendégek nem igazán tudtak hova tenni, ezért nem is úgy sült el ahogy a pár szerette volna. A nyitótánc összeállításában szívesen segítünk és elvégezzük az apróbb hangmérnök feladatokat.

Ha bármi kérdésetek lenne, természetesen mi is segítünk amiben csak tudunk.

Esküvői djEsküvői dj és őlzene esküvőreEsküvői dj árajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük