Esküvői torta zene tippek

Minden amit tudni kell az esküvői torta behozataláról. Miért kell esküvői torta zene ? Ezen az oldalon is egy kis zenei segítséget szeretnénk adni esküvőre készülő pároknak. Gyakori kérdés hogy mi szóljon a torta behozatalánál, milyen zenére érkezzen be az ifjú pár közös nagy tortája. Mi úgy gondoljuk hogy ez egy ünnepélyes pillanat, ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan zenét ami emelkedettebbé teszi az esküvői torta behozatalát.

Válaszd ki a hozzátok illő esküvői torta zenét!

Mikor vágjuk fel az esküvői tortát? Mikor induljon a zene?

Az esküvői forgatókönyvben a tortavágás többnyire az első táncos, buli blokk végén van. A násznép egy kicsit megpihen, a vendégek esznek egy szelet finom tortát és utána indulhat a következő buli blokk vagy a menyasszonytánc / menyecsketánc. Minden esküvő más és más, de az esküvői torta behozatala egy ünnepélyes pillanat ami alá mindenképpen válasszatok megfelelő torta zenét. Az esküvőtök zeneszolgáltatója biztosan örömmel segít a torta alatti zene kiválasztásában.

Tűzijáték az esküvői tortán. Sok esetben van egy vagy több tűzijáték is az esküvői torta tetején. Általában a torta behozatalánál a tűzijátékok már meg vannak gyújtva és az esküvői torta zene ilyenkor már hangosan szól. A násznép tapsol és ünnepli az ifjú párt. Egy átlagos tűzijáték 1-2 pedig ég, így a fent felsorolt esküvői torta zenék mindegyik elegendő hosszúságú lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük